пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Нарада бібліотекарів: «Планування, ведення форм державної звітності»

6 грудня 2016 року в Костопільській районній бібліотеці відбулась професійна нарада  бібліотекарів.
2016 рік добігає кінця, найважливіша тема бібліотечного сьогодення – планування на наступний 2017 рік та звітність за 2016. Цій темі і була присвячена зустріч бібліотекарів.
Розпочав нараду директор Іван Степанюк, який розповів присутнім про основні завдання роботи бібліотек системи на 2017 рік.
Завідувач методичним сектором Антоніна Захожа  детальніше зупинилася на нюансах та особливостях планування роботи системи на  рік та звернула увагу присутніх бібліотекарів до підготовки здачі статистичних звітів за 2016 рік.
В ході наради   методист Ірина Назарова проаналізувала дієвість  сторінок в соціальних мережах бібліотек Костопільщини. Були надані консультації: «Перевірка бібліотечного фонду на 2017 рік», зав. сектором організації і використання фондів Людмилою Максимчук  та «Вплив бібліотеки на формування національно-патріотичного виховання молоді», зав сектором по обслуговуванню юнацтва Галиною Снітко.
Бібліотечні працівники отримали методичні матеріали «Інформуємо, радимо, пропонуємо…» та «Календар знаменних та пам’ятних дат на 2017 рік».

















Корисної та необхідної для роботи бібліотекарів інформації було багато. Тож, залишається тільки невпинно йти вперед, працювати на благо громади району, щоб бібліотеки стали місцем не тільки спілкування, але й місцем активної дії задля кращого розвитку кожної особистості окремо й громади в цілому.

Антоніна Захожа,
 зав. методичним сектором

Немає коментарів:

Дописати коментар