середу, 6 квітня 2016 р.

Бібліотека: особливості національно-патріотичного виховання в умовах сьогодення



 З метою підвищення професійної майстерності і активізації роботи бібліотек району по національно-патріотичному вихованню населення  5 квітня 2016 року  відбувся районний семінар на тему «Бібліотека: особливості національно-патріотичного виховання в умовах сьогодення».
    Розпочала семінар директор Костопільської районної бібліотеки Ніна Захарчук, яка наголосила, що в сучасних умовах роль бібліотеки у патріотичному вихованні людей дуже важлива та актуальна.
      Методист Ірина Назарова націлила бібліотечних працівників на те,що героїко-патріотичне виховання є одним із найважливіших завдань, які стоять перед бібліотеками сьогодні.Завідувач методичним сектором Антоніна Захожа ознайомила з формами та методами патріотичного виховання та запропонувала фахівцям рекомендації і поради на теми: « Виховуємо громадянина – патріота України», «Методика організації виставок національно-патріотичної спрямованості».  
     Про дотримання основних правил та вимог з протипожежної безпеки в бібліотеках Костопільської ЦС ПШБ розповів М.Червук головний інспектор Костопілського району сектору ДСНС України.
        На завершення семінару бібліотечні працівники взяли участь в годині спілкування.  Своїми досвідами з питань національно-патріотичного виховання поділились з колегами завідуючі бібліотеками-філіалами с. Мирне Р.Драганчук, с.Маща С.Савчук, с.Звіздівка Т.Оніщук, шкільний  сектор №3 Т.Ліпінська.

Немає коментарів:

Дописати коментар