понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Свято хранителів мудрості

30 вересня – велике і радісне свято, Всеукраїнський день бібліотек.  З цієї нагоди у читальному залі Костопільської книгозбірні зібралися фахівці галузі, представники влади, користувачі, гості,  шанувальники книги, діти, щоб відзначити  натхнену працю бібліотекарів району.
Ведучі заходу Ірина Назарова та Катерина Талащук  вітали присутніх святковими словами, щирими посмішками та віршами. На свято завітали юні користувачі, які також подякували працівникам  бібліотеки за їхній професіоналізм та  любов до своєї роботи. Приємним подарунком був власний  вірш юного читача Максима Рачка, автора збірки поезій «Веселий дощик».
Хранителів мудрості прийшли привітати представники влади: голова  районної ради  Сергій Ткачук, керівник апарату Костопільської РДА Людмила Новак, заступник голови районної ради Юрій Кузнюк, керуюча справами Костопільської міської ради Ніна Ткачук, майор військової частини А2390 Денис Журбенко, представник депутата Рівненської обласної ради Ксенії Павловської  Олеся Таргоній . З  вітальним словом до присутніх звернувся директор ЦС ПШБ Іван Степанюк, який побажав бібліотечним працівникам творчої наснаги і нових звершень та подякував представникам влади за підтримку бібліотечної галузі району.
Чудовим подарунком була авторська пісня «Бібліотекарям», у виконанні бібліотечного працівника Тамари Оніщук. Настрій  гостям підняв виступ  бібліотекаря ПШБФ с. Маща Софії Савчук, яка декламувала гуморески Павла Глазового.   До речі, Софія Степанівна цього року отримала перехідний талісман мудрості, пізнання та удачі «Найкращому  бібліотекарю року» статуетку «Сова», за професійну майстерність та відданість бібліотечній справі.
За сумлінну працю, значний внесок у розвиток бібліотечної справи Костопільського району та з нагоди професійного свята,  почесні грамоти від Костопільської районної ради отримали:  Ірина Назарова, Людмила Ладецька, Софія Савчук; від  Костопільського відділу культури та туризму: Катерина Талащук, Тетяна Ліпінська, Вероніка Глебік, Марія Прокопчук, Тетяна Козлюк, Ольга Одейчук.
Від бібліотечного колективу, заступник директора по обслуговуванню дітей, Алла Колошва привітала керівника бібліотечної системи Івана Степанюка  з річницею діяльності на керівній посаді.
Прикрасою заходу  стала відеопрезентація про  свята та будні бібліотекарів костопільського краю, фотосвітлини якої продемонстрували важливість професії бібліотекаря в сучасному суспільстві та в житті громади.
Антоніна Захожа 

завідувач  відділу методичної та інформаційно-бібліографічної роботи




Немає коментарів:

Дописати коментар