вівторок, 22 серпня 2017 р.

Нарада бібліотечних працівників

22 серпня  2017 року у Костопільській бібліотеці для дітей та юнацтва для бібліотечних працівників системи було проведено нараду на тему «Бібліотека і школа: спільні завдання, єдині пріоритети».
Як правильно виступити на серпневій педагогічній нараді бібліотечному працівнику  і які послуги висвітлювати, консультувала методист ЦСПШБ І. Назарова. Зазначила, що значне місце у виступі відводиться ресурсам, створеним бібліотекою, акцентувала увагу  на матеріалах сайту «Освітній навігатор».
Бібліотечні працівники  ПШБФ сіл Підлужне, Головин, Жалин, Злазне та бібліотекар шкільного абонемента №6 ділилися досвідом співпраці бібліотеки з вчителями-предметниками, формування читацьких інтересів, форм і методів спільної робот бібліотеки і школи, масової роботи публічно-шкільних бібліотек.
Бібліограф відділу методичної та інформаційно-бібліграфічної роботи  А. І. Кривошия надала консультацію правильного надання та оформлення довідок, ведення довідково-бібліографічного апарату бібліотек,
Бібліотекар ПШБФ с. Ставок Н. Захожа поділилася враженнями від професійної поїздки до Львова. За допомогою презентації ознайомила з Першою Львівською медіа текою та новим підходом роботи Львівської бібліотеки для дітей «Левеня».

Заступник директора з питань бібліотечного обслуговування дітей А. Колошва  ознайомила бібліотекарів з Пам’яткою першочергових дій персоналу підприємств, установ та організацій у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів.
Ірина Назарова, 
методист ЦСПШБ


Немає коментарів:

Дописати коментар