четвер, 9 лютого 2017 р.

Новий випуск Інформаційного бюлетеня "Інва-net" №31

Інформаційний бюлетень для людей з особливими потребами "Інва-net" створений за підтримки посольства США в Україні в рамках проекту  "Інтернет в публічній бібліотеці".
Щоквартальний інформаційний бюлетень видається Рівненською державною обласною бібілотекою, де даний проект очолює заступник директора книгозбірні Раїса Щербан.
На його сторінках висвітлюються соціальні питання, проблеми, які хвилюють сьогодні не лише людей з інвалідністю, а й пересічного громадянина не залежно від місця проживання. Це теми моралі, любові, віри  в Бога, віри в свої сили заради перемоги  над своєю недугою.
Розповсюдження інформації в мережі Інтернет через інформаційний бюлетень сприяє підвищенню поінформованості та освіченості як найбільшого числа  людей з особливими потребами, допомагає їм подолати інформаційну замкнутість, а отже - вирішити особисті проблеми та самореалізуватися.
Презентація випуску "Інва-net" у книгозбірнях району а інших соціальних закладах реалізують можливість не лише забезпечити поширення інформації, а й дозволяють виявити творчі здібності людей з обмеженими можливостями.
Електронний варіант інформаційного бюлетеня "Інва-net" №31 http://libr.rv.ua/ua/library/199/

Немає коментарів:

Дописати коментар