четвер, 9 лютого 2017 р.

Нарада бібліотечних працівників

7 лютого у районній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників району на тему: «Традиційні та інноваційні підходи: основа розвитку діяльності бібліотеки». 
Розпочав нараду директор системи Іван Степанюк, який підвів підсумки роботи бібліотек за 2016 рік та визначив основні пріоритети бібліотечної діяльності на 2017 рік.
Завідуюча методичним сектором Антоніна Захожа провела ґрунтовний аналіз кожного розділу статистичної звітності, надала консультацію «Правильне планування роботи публічно-шкільних бібліотек-філіалів – шлях до успіху» та підвела підсумки анкетування обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини».
Заступник директора з питань бібліотечного обслуговування дітей Алла Колошва виступила з темою: «Моніторинг діяльності бібліотек системи з питань обслуговування дітей». 
Про дотримання основних правил та вимог з протипожежної безпеки в бібліотеках Костопільської ЦС ПШБ розповів Михайло Червук, головний інспектор Костопільського району сектору ДСНС України.
Завідуюча відділом обслуговування Наталія Цикун надала консультацію «Бібліотечна інновація».
Завідувач сектором організації і використання фондів Людмила Максимчук виступила з темою «Перевірка, збереження та списання бібліотечних фондів».
На завершення наради відбувся мозковий штурм «Кошик бібліотечних послуг», де бібліотекарі мали можливість обмінятися досвідами та фаховими знаннями.
Антоніна Захожа,
зав. методичним сектором Костопільської ЦС ПШБ


Немає коментарів:

Дописати коментар