вівторок, 1 березня 2016 р.

Нарада бібліотечних працівників: підводимо підсумки

1 березня 2016 року в Костопільській районній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників «Підсумки роботи публічно-шкільних бібліотек-філіалів за 2015 рік та основні завдання на 2016 рік».
Аналізування роботи бібліотечної системи – важливий фактор оцінки діяльності ЦСПШБ, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. Відкрила нараду директор Костопільської ЦСПШБ Ніна Захарчук, яка зупинилася з доповіддю «Бібліотеки Костопільщини: реалії функціонування на сучасному етапі».
Завідуюча методичним сектором Антоніна Захожа  детально проаналізувала роботу основних показників бібліотек системи за 2015 рік супроводжуючи виступ за допомогою слайд-презентації «Досвід та інноватика» та   надала  рекомендації «Правильне планування роботи публічно-шкільних бібліотек – шлях до успіху»
Методист Ірина Назарова підвела підсумки анкетування щодо обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини» та зупинилася на  питанні  «Участь бібліотек у районному конкурсі «
Бібліофест».   За допомогою слайд –презентації вона ознайомила присутніх з найкращим інноваційним досвідом бібліотек області. Акцентувала увагу  в яких напрямках  може працювати сучасна бібліотека, які інноваційні ідеї можуть втілювати в життя бібліотечні працівники.
Заступник директора по роботі з дітьми Алла Колошва розповіла про участь бібліотек системи у конкурсі «Найкращий читач України – 2016». Про результати поповнення бібліотечних фондів та роботу по очищенню книжкових фондів ЦСПШБ  від застарілої, зношеної та дублетної літератури зупинилася завідувач сектору організації та використання бібліотечних фондів Людмила Максимчук.
Своїми враженнями від участі в круглому столі та досвідом роботи клубу «Деражненка»  ділилися бібліотекарі ПШБФ с.Деражне Валентина Самчук та Зінаїда Даюк.
На закінчення наради розглядалися  питання щодо участі бібліотек системи в конкурсі міні-грантів бібліотечних ініціатив на 2016 рік,  «Бібліофонтан» та  Brovchyk Club «Найоригінальніше фото».

Немає коментарів:

Дописати коментар