середу, 23 грудня 2015 р.

УВАГА ВЕБІНАР!!!

Костопільська центральна районна бібліотека запрошує взяти участь у вебінарі «ВЕБ-ПОРТАЛ ЗВЕРНЕНЬ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ»
ВЕБІНАР: 24.12.2015 
ЧАС: 15:00
ЛЕКТОР: ЄВГЕН ДЕМЧЕНКО
У ПРОГРАМІ:
·         РЕЄСТРАЦІЯ НА ПОРТАЛІ 
·         ОФОРМЛЕННЯ ЗВЕРНЕНЬ 
·         ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСИ ДЛЯ КОМУНІКАЦІЇ В КОМАНДІ, ПРОСУВАННЯ БІБЛІОТЕКИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Міжнародна благодійна організація “Український освітній центр реформ” у співпраці з Проектом USAID «Справедливе правосуддя» та Міністерством юстиції України проведе вебінар для бібліотечних працівників, журналістів і всіх зацікавлених громадян. 
Під час вебінару учасники навчаться заповнювати заяви, здійснювати попередній запис на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану із зазначенням зручних дати і часу, надсилати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану скан-копії документів, необхідних для державної реєстрації актів цивільного стану, внесення змін до актових записів цивільного стану тощо. Також буде розглянуто декілька інструментів для підвищення ефективності командної роботи співробітників бібліотеки та принципів для просування бібліотеки у соціальних мережах.
До Вашої уваги, посилання, за яким можна переглянути попередній веб інар, який відбувся 10 грудня https://www.youtube.com/watch?v=CEXwFjlxw3c. 


Немає коментарів:

Дописати коментар