четвер, 3 грудня 2015 р.

Планування та статистична звітність бібліотек

1 грудня 2015 року в Костопільський районній бібліотеці відбулася професійна нарада бібліотекарів району.
2015 рік добігає кінця. Одною з важливих тем бібліотечного сьогодення є планування на наступний 2016 рік та звітність за 2015 рік. Цій темі і була присвячена зустріч бібліотекарів.
Розпочала нараду директор ЦСПШБ Захарчук Н.М., яка розповіла про  шляхи модернізації та розвиток бібліотечного обслуговування громади.
За допомогою скайп-зв’язку була надана методична допомога завідувачем відділу маркетингу і наукової роботи Рівненської обласної бібліотеки Ступницької С.П., яка з допомогою слайд-презентації «2016 рік: вектори розвитку бібліотек Рівненщини» розповіла про основні напрямки роботи.
Завідувач  методичним сектором Захожа А.В. детально зупинилася на нюансах та особливостях планування роботи бібліотек системи на 2016 та звернула увагу присутніх на зміни при складанні щорічної звітності за 2015 рік. Методист Назарова І.А.  проконсультувала бібліотекарів по темі   «Інноваційні форми масової роботи в бібліотеках» з  використанням  слайд-презентації.


Заступник директора по роботі з дітьми Колошва А.В. звернула увагу на особливості при плануванні роботи з користувачами-дітьми, а завідувач сектору організації і використання бібліотечних фондів Максимчук Л.Є.  розповіла про комплектування бібліотечних фондів, списання та підписка  періодичних видань на 1 півріччя 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар