середу, 27 травня 2020 р.

Бібліотеки району отримали книги з віртуальною реальністю

 «Фундація Дарини Жолдак» — благодійний фонд, що займається проектами з популяризації читання, розвитку української мови, культури та мистецтва. У квітні місяці стартувала всеукраїнська акція «100000 книжок для сільських бібліотек» від Фундації Дарини Жолдак за підтримки компанії «Нова пошта».

Звісно ж, Центральна районна бібліотека подала заявку на отримання книг від Фундації. Із  6378 заявок, Костопільська бібліотечна система увійшла у 250 перших за умовами проекту.  Централізована система публічно-шкільних бібліотек уже отримала довгоочікувані книги в кількості 60 примірників. Це яскраві, дитячі, інтерактивні книги  Шарля Перро «Кіт у Чоботях». Це не просто казка на папері. Ексклюзивність її в тому, що герої казки «оживають» на сторінках завдяки мобільному додатку. Такий підхід до читання виявляє не аби який інтерес у дитини, обов’язково приверне увагу і прищепить любов до читання.
Хочеться зазначити, що бібліотеки району вже не вперше отримують хороші книги від Фундації Дарини Жолдак. Минулого року бібліотека у с. Ставок прийняла в подарунок у рамках проекту «Як приборкати Книжкозавра»  ящик цікавих, розвиваючих та художніх книг.
Книги вже знаходяться у Центральній районній бібліотеці для розподілення у кожну бібліотеку ЦБС. Щойно закінчиться карантин книги будуть передані до книгозбірень, щоб маленькі користувачі мали змогу їх прочитати.
Ірина Назарова,
методист бібліотечної системи


1 коментар:

  1. Пан Педро та його інвестиційне фінансування допомогли мені отримати фінансування мого проекту з поверненням ставки 2% в обмін на суму позики в розмірі 500 000,00 євро для фінансування мого проекту, і це було дуже швидко та безпечно, тому я раджу всім, хто тут шукає позики або інвесторів, зв’яжіться з паном Педро за WhatsApp:+1-863-231-0632 Електронна пошта: pedroloanss@gmail.com
    Дякую.

    ВідповістиВидалити