середу, 27 травня 2020 р.

Підсумки роботи ЦС ПШБ за 2019рік: проблеми та досягнення. Основні завдання організації бібліотечного обслуговування на 2020 рік

Нарада бібліотечних працівників інформативно насичена і корисна відбулася 4 лютого 2019 року у  районній бібліотеці для дітей та юнацтва. Розпочала нараду в.о. директора ЦС ПШБ  Алла Колошва з темою «Сучасні функції та завдання  бібліотек інформаційного суспільства. Роль бібліотек у соціокультурному житті  місцевої громади».  Підсумки діяльності бібліотек системи за 2019 рік підвела зав. відділом методичної та інформаційно-бібліографічної роботи Антоніна Захожа. У формі діаграм  та таблиць про статистичну форму моніторингу діяльності роботи бібліотек продемонструвала методист Ірина Назарова.
Про цифри, факти та події  в роботі бібліотек системи з читачами-дітьми розповіла заступник директора з питань обслуговування дітей Алла Колошва. Щодо формування, організації, збереження та використання книжкового фонду консультувала зав. сектором  організації і використання  бібліотечних фондів.
Про  те, як бібліотеки можуть допомогти в реалізації Цілей сталого розвитку ООН в контексті молодіжної проблематики, за матеріалами семінару обласної бібліотеки для юнацтва, розповіла бібліотекар обслуговування юнацтва Галина Снітко.
На завершення наради було запропоновано бібліотекарям поновити індивідуальне членство РОВ УБА та ознайомлено з планом проведення професійних заходів на рік Рівненського регіонального відділення та Української бібліотечної асоціації в цілому.
Також  було проведено інструктаж з питань охорони праці та пожежної безпеки. Для виявлення обізнаності написання аналітичних описів статей з періодичних видань було організовано практичне заняття

Немає коментарів:

Дописати коментар