пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Профейсійний візит до Тернополя

Тернопіль – це місто, яке не можливо забути. Місто з привабливими та затишними вулицями, цікавими і особливими бібліотеками. З професійним візитом та обміном досвіду роботи бібліотек міста Тернопіль здійснили поїздку Антоніна Захожа, завідувач відділу методичної роботи та Людмила Шершун, бібліотекар по обслуговуванню юнацтва.
В рамках програми було ознайомлено з практичною діяльністю книгозбірень міста, які вразили своєю оригінальністю, сучасністю, привабливістю. Ми побували в міській бібліотеці №5 для дітей - «Музей національної іграшки», міській бібліотеці №4 для дорослих - «Етно – центр», міській бібліотеці №2 для дітей – Бібліотека музей «Літературне Тернопілля» та Центральній міській бібліотеці. Познайомились з чудовими колегами – бібліотекарями, які під керівництвом професійної, креативної, наполегливої Світлани Козелко, мають великі колекцій ляльок-мотанок, народознавчих експозицій, артбуків, літературних надбань краю.

На завершення нашої подорожі відбувся екскурсійний похід «файним» містом Тернопіль. Щиро вдячні організаторам, колегам за позитивні враження, хороші емоції та гарно проведений день. 
Антоніна Захожа, зав. відділу методичної та
інформаційно-бібліографічної роботи

Немає коментарів:

Дописати коментар