пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Визначено "Кращу сільську бібліотеку" Рівненщини

   Підведено підсумки обласного конкурсу-огляду сільських бібліотек  Рівненської області "Краща сільська бібліотека", який ініціювала Громадська організація "Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації".
   Конкурс проводився з метою виявлення зміни середовища сільських бібліотек області для підвищення комфортності бібліотечного обслуговування сільського населення, стимулювання творчої та професійної активності сільських бібліотекарів.
   За даними блогу  Рівненської обласної наукової бібліотеки, на розгляд  конкурсної комісії надійшло 27 робіт від сільських філій бібліотечних систем та бібліотек ОТГ. 
   Приємно зазначити, що бібліотекарі Костопільського району, стали найактивнішими конкурсантами, які представили найбільшу кількість робіт.
   А ще приємніше, що бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки-філії села Ставок Наталія Миколаївна Захожа, увійшла до шістки фіналістів конкурсу. Ця бібліотека вже знаходиться на етапі змін, де створені умови для надання сучасних послуг, а Наталія Миколаївна впевнено заявляє себе у професійних колах.
   Дякуємо учасникам бібліотечної системи за участь у конкурсі та зичимо подальших професійних досягнень, креативних ідей, надійних партнерів!

Немає коментарів:

Дописати коментар