четвер, 8 лютого 2018 р.

Визначено кращі книги Костопільщини 2018 року

З метою виявлення кращих місцевих видань, у бібліотеках Костопільського району було проведено опитування в рамках обласного щорічного конкурсу «Краща книга Рівненщини», заснованого ГО "Рівненське обласне відділення" Української Бібліотечної Асоціації". У визначенні кращої книги взяли участь у голосуванні 1655 респондентів. За результатами анкетування виявлені книги-лідериза 5-ма номінаціями.
Номінації «Краще прозове видання» перемогу отримала книга Анатолія Карп’юка  «Борці за волю України. Григорій Рибак» (160 голосів).
У номінації «Краще поетичне видання» перемогу отримала книга Максима Рачка «Веселий дощик» (123 голоси).
У номінації «Краще видання для дітей» перемогу отримала книга Зої Дідич «Україна починається з мене» (218 голосів).
У номінації «Краще видання для юнацтва та молоді» перемогу отримала книга Зої Дідич «Фіалки тюремних мурів» (352 голоси).
У номінації «Кращий літературний дебют» перемогу отримала книга Олександра Никончука «Гаряча кров Афганської війни» (867 голосів).
Підведення підсумків та нагородження переможців обласного конкурсу "Краща книга Рівненщини" відбудеться у квітні 2018 року. Залишається чекати  та вірити, що книги письменників Костопільщини стануть лідерами в області.
Дякуємо всім, хто взяв участь у визначенні кращої книги Костопільщини, а авторам книг – нових творчих злетів та подальших перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар