пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації шукає спікерів на III Форум молодих бібліотекарів, 12-13 квітня 2018 р., м. Львів

Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації оголошує про набір спікерів на ІІІ Форум молодих бібліотекарів, що відбудеться 12-13 квітня 2018 р. у м. Львів (Центр Митрополита Андрія Шептицького Українського католицького університету).
Тема цьогорічного Форуму – «Бібліотеки та сталий розвиток суспільства».
Світова бібліотечна спільнота активно долучилася до підтримки досягнення Цілей сталого розвитку ООН до 2030 після їх проголошення. Інфраструктура, персонал, включеність у соціальний простір роблять бібліотеку перспективним агентом Цілей сталого розвитку. Українські бібліотеки мають необхідний потенціал для активного долучення у загальносвітові процеси підтримки Глобальних цілей сталого розвитку. Проте відсутність інформації про ефективні практики, впроваджені в інших бібліотеках України та світу, гальмує більш системне включення бібліотек у підтримку Цілей. Саме тому Форум молодих бібліотекарів має на меті зібрати успішні кейси реалізації проектів, спрямованих на підтримку Цілей сталого розвитку, в Україні та закордоном.
Учасниками форуму стануть понад 50 молодих бібліотекарів зі всієї України, а також молоді професіонали із Латвії та Білорусії.
В програмі заходу - виступи спікерів, презентації та обговорення, знайомства та неформальне спілкування.
Запрошуємо спікерів поділитись досвідом, теоретичним та практичним, в бібліотечній та культурній сферах успішного упровадження послуг у бібліотеках України, які просувають Цілі сталого розвитку ООН.
Приклади того, як бібліотеки можуть сприяти реалізації порядку денного ООН з питань сталого розвитку до 2030 p., читайтетут.
Реєстрація доповідачів за посиланням триває до 1 березня 2018 року.
Відібраним спікерам організатори Форуму покривають 50% реєстраційного внеску на Форум. Проїзд та проживання за рахунок спікера.
З додаткових питань: smb-uba@ukr.net, 097 657 25 40.
Робочі мови Форуму: українська, англійська.
Джерело:

Немає коментарів:

Дописати коментар