четвер, 30 березня 2017 р.

Навчання бібліотекарів Костопільщини зі створення ЦОГ ЕІ


Не один день і не один місяць іде активна робота з організації створення Центрів обслуговування громадян електронною інформацією. 21 березня у Костопільській районній бібліотеці було проведено навчання на тему "Організація роботи Центрів обслуговування громадян електронною інформацією". Навчання пройшли 8 бібліотечних спеціалістів, які планують відкрити Центри у бібліотеках-філіях, це ПШБФ сіл Маща, Ставок, Звіздівка, Борщівка, М. Любаша, В. Стидин, Мирне та В. Мидськ. 


Методист Ірина Назарова, координатор Центру, ознайомила бібліотечних фахівців з "Положенням про Центр...", з введеними обов'язками у Посадові інструкції тих бібліотекарів, які будуть задіяні в Центрі. Також було надано консультацію щодо планування та звітності діяльності Центру та "Як оформити субсидію онлайн".  Роздано методичні матеріали. 

Щодо організації створення Центру з питань створення ресурсної бази проконсультувала зав. довідково-інформаційним відділом Богдана Заворітна, а з рекламною діяльністю ознайомила зав. сектором інформаційних технологій Любов Волинець. Завідувач обслуговування ЦРБ Наталія Цикун ознайомила з послугами з питань доступу та використання електронних сервісів.

Немає коментарів:

Дописати коментар