четвер, 10 грудня 2015 р.

Проект «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках»

Українська бібліотечна асоціація оголошує конкурс для бібліотек на участь у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)».
    Проект передбачає активну роботу бібліотек з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України шляхом створення Пунктів європейської інформації для надання інформаційно-просвітницьких послуг мешканцям місцевих громад районних центрів, невеликих міст і селищ України.
        Відбір 100 бібліотек, де будуть створені Пункти європейської інформації, здійснюватиметься на конкурсній основі. Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Перевага надаватиметься бібліотекам, що мають доступ до Інтернету та є учасниками Мережі ПДГ (Пунктів доступу громадян до офіційної інформації).
    Для участі у конкурсі бібліотекам необхідно до 30 грудня 2015 р. надіслати на поштову адресу Української бібліотечної асоціації (04050, м.Київ, вул. Тургенєвська, 83-85, Українська бібліотечна асоціація) рекомендованим листом конкурсну заявку та супровідні документи.
Деталі:

Немає коментарів:

Дописати коментар