середу, 5 листопада 2014 р.

Відродження традицій  сімейного читання
Черговий  семінар бібліотекарів  «Публічно-шкільна бібліотека  та відродження  традицій сімейного читання» розпочався виступом директора ЦСПШБ  Захарчук Н.М.  про роль  бібліотек  як організаторів  сімейного читання. Про відновлення  традицій сімейного читання, спільну діяльність бібліотек та родин ішла мова  під час  виступів – рекомендацій   заступника  директора по роботі серед  дітей Колошви А.В. та провідного методиста Вірчик Л.К., що в свою чергу  доповнювалися слайд - презентаціями «Сімейне читання в ПШБ» та  «Гарний читач починається з родини».                Поділилися  формами і методами впливу на сімейне читання бібліотекарі  ПШБ сіл: Маща, Звіздівка, Ставок, Постійне, Мирне ,шкільний  відділ №2,  ПШБ с. Постійне , та бібліотекар відділу обслуговування  ЦРБ. Особливий інтерес  присутніх викликали матеріали  слайд-презентації з досвіду роботи Мащанської ПШБ  «Бібліотека, читання, інформація, дозвілля».
За матеріалами  обласного семінару завідувачка відділом обслуговування  Цикун Н.Г.  провела  консультацію «Перша українська дейзі-бібліотека».
Про хід місячника «Шкільна бібліотека» та  підготовку  «Планів роботи  бібліотек на 2015 рік»  інформувала  зав.методвідділом Захожа А.В.



Немає коментарів:

Дописати коментар