вівторок, 19 листопада 2013 р.

Нові підходи в обслуговуванні дітей та молоді

 На семінарі бібліотечних працівників «Перспективи удосконалення  бібліотечного  обслуговування  дітей та молоді» про бібліотечні інновації в роботі з молоддю та удосконалення бібліотечних  форм роботи по залученню користувачів юнацького віку до бібліотеки  за матеріалами обласного навчання  розповіла зав. юнацьким відділом ЦБДЮ  Снітко Г. Г.   ЇЇ виступ супроводжувався  переглядом відповідних   презентацій та відео.
         Про співвідношення традиційних і новітніх бібліотечних інформаційних ресурсів для дітей  йшлося у виступі  заступника директора по обслуговуванні дітей Колошви А. В.
        Провідний методист Вірчик Л. К. зупинилася на плануванні роботи книгозбірень та деяких аспектах звітності. «Єдину систему  електронного обліку підручників» довела до відома присутніх  бібліотекар районного відділу культури Бзіта Ю. Ю.  Бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки –філіалу  с. Звіздівка у виступі «Сучасна бібліотека: рухаємося вперед»  зупинилася на впровадженні  новинок  із  участі у Всеукраїнському Ярмарку бібліотечних інновацій.

        На закінчення директор ЦСПШБ  Н. М. Захарчук підвела підсумки навчання та ще раз наголосила  на проблемах та перспективі щодо обслуговування  дітей та молоді книгозбірнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар