пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Проект «Інтелектуальне село» визначив переможців

Вже другий рік поспіль бібліотеки системи беруть участь у соціальному проекті "Інтелектуальне село", започаткованим депутатом обласної ради Ксенією Павловською. Цьогоріч конкурсні заявки на участь подали 5 книгозбірень бібліотечної системи. Протягом декількох місяців представники пані Ксенії мали можливість відвідати бібліотеки-учасниці. Бібліотекарі  з користувачами демонстрували свою цікаву, пізнавальну та творчу роботу.  29 травня  в Костопільській  центральній районній бібліотеці відбулася зустріч з депутатом Рівненської обласної ради Ксенією  Сергіївною Павловською. Метою зустрічі було підбиття підсумків проекту «Інтелектуальне село».
Цьогоріч перше місце у соціальному проекті «Інтелектуальне село» здобула бібліотека села Головин (бібліотекар Світлана Сівук), а друге та третє місце - бібліотеки сіл Ставок (бібліотекар Наталія Захожа) та  Іваничі (бібліотекар Валентина Захарчук).
 Подяки за участь у проекті  отримали бібліотеки сіл Берестовець (бібліотекар Ірина Омельчук) та Великий Стидин (бібліотекар Наталія Вітошко).
Учасники проекту отримали    Грамоти,  Подяки і комплекти книг (художня, предметна, довідники, дитяча література). Головний приз проекту – ноутбук, отримала бібліотека-переможниця  с. Головин.
Бібліотечні працівники у теплій, дружній атмосфері за чашкою чаю спілкувалися, ділилися робочими планами на майбутнє та  домовилися про подальшу співпрацю з пані Ксенією. У свою чергу, бібліотекарі, відзначили, що за допомогою таких проектів, які спрямовані на розвиток сільських бібліотек, книгозбірні системи не лише  отримують нову літературу, а й технічні засоби для якісного обслуговування користувачів.

На завершення зустрічі гостя акцентувала увагу на тому, що проект «Інтелектуальне село» і надалі буде продовжуватися.



Антоніна Захожа, завідувач відділу методичної
та інформаційно-бібліографічної роботи

Немає коментарів:

Дописати коментар