четвер, 21 березня 2013 р.

Інтерактивна конференція з питань соціального захисту інвалідів

    27 березня 2013 року о 11 годині  Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека організовує інтерактивну конференцію за участю спеціалістів Головного управління соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації, присвячена питанням забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів у Рівненській області.   
   Костопільська центральна районна бібліотека запрошує зацікавлену аудиторію для інтерактивного спілкування з представниками соціальних установ області . Питання, на які ви хотіли б почути відповідь, надсилайте на електронну адресу районної бібліотеки metod-kostopil@mail.ru  або приватним повідомленням в соціальній мережі ВКонтакті, або ж залишайте у коментарях до цієї статті. 

3 коментарі:

  1. Марія, Костопіль21 березня 2013 р. о 05:41

    Доброго дня! Я ознайомилася з Постановою Кабінету Міністрів України від 12.11.2008р. №1015 „Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 09.10.2006р. №1404 та від 29.11.2006р. № 1652” Про порядок забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації і формування відповідного державного замовлення. Звернула увагу на те, що є терміни експлуатації технічних засобів реабілітації:
    - інвалідних візків вуличних - 3 роки;
    - кімнатних візків - 4 роки;
    - ходунків - рамок - 4 роки;
    - палиць - 2 роки;
    - милиць - 3 роки.
    У постанові сказано: "Після закінчення терміну експлуатації засобу реабілітації громадянину необхідно звернутися до управління для одержання нового засобу реабілітації". Тому, хотілося б дізнатися чи багатьом таким громадянам здійснювали заміну таких засобів пересування. Не раз доводилося бачити, коли іде дідусь чи бабуся, а палиця у них на вигляд, начебто їй стільки років, як самим хазяїнам. Чесно кажучи, вперше стикнулася з тим, що є визначені терміни користування пересувними засобами...

    ВідповістиВидалити
  2. Скажіть, а слуховий апарат можна отримати безкоштовно чи зі знижкою? Все таки інваліди - пільговики.

    ВідповістиВидалити
  3. ми інваліди та пенсіонери з переменки хочемо спитати коли в нашому районі відкриють бібліотеку. дайте нам точну відповідь

    степан , валя , наташа

    ВідповістиВидалити