четвер, 6 грудня 2012 р.

НЕЗВИЧАЙНИЙ КОНКУРС МАЛЮНКІВ У БІБЛІОТЕЦІ


Із впровадженням нових копип’ютерних технологій бібліотеки запроваджують нові форми роботи. Завдяки програмі «Бібліоміст» публічно-шкільна бібліотека с. Маща Костопільського району вийшла одним із переможниць в конкурсі «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету ІІ», в результаті чого, отримала комп’ютерну техніку для обслуговування користувачів. Бібліотекар Савчук Софія Степанівна, завдяки техніці, розширила спектр надання послуг.
Так нещодавно у бібліотеці був проведений незвичайний конкурс малюнків, а незвичайний тому, що виконувався він не на папері чи асфальті, а на комп’ютері у програмі Paint. Конкурс комп’ютерної графіки на актуальну тему «Діти за чисте довкілля» проходив дуже цікаво і весело, так як не кожен володіє мишкою так, як олівцем, ручкою чи пензлем. Переможці ще визначаються, а кращі роботи можна переглянути на сторінці соціальної мережі «ВКонтакті» Мащанської ПШБ.


понеділок, 3 грудня 2012 р.

ІНТЕРАКТИВНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ"

У Міжнародний день інвалідів 3 грудня у Костопільській центральній районній бібліотеці відбулася інтерактивна конференція "Актуальні питання соціального захисту інвалідів" за участю спеціалістів Головного управління соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації. Такий собі теле-місток між спеціалістами та зацікавленими особами не тільки Костопільщини, а інших районів. Діалог між ними проходив у он-лайн режимі на Обласному інтерактивному форумі. Костопільчани взяли активну участь у конференції, задаючи питання спеціалістам з різних тем: соціальні пільги, соціальна допомога інвалідам, соціальне обслуговування, оформлення субсидій та ін.